¿Qué quieres hacer con tu vida?

dijous, 18 de febrer del 2016

Molts de nosaltres som encara joves, i en aquesta etapa en la que ens trobem, una adultesa emergent (segons l'autor Arnett).
En primer lloc, voldria exposar que el punt de vista que es té, majoritàriament, dins de la població espanyola, respecte la joventut és pejorativa i dóna a entendre que som una generació perduda. En canvi, en el vídeo es veu clarament que el pensament real de la major part dels joves, és que tenen ganes de viure i de tirar cap a endavant. Encara que molts no tenen clar què fer en la seua vida, tots en el fons voldrien aconseguir allò que es proposin. Alguns punts importants dels que parlen els joves de hui en dia són: que cadascú és diferent i que no tots els joves són iguals; que encara els hi queda molt de camí cap a endavant; que malgrat la falta d’economia per a la independència no perden els seus somnis; que el interès per eixir del país en busca de noves experiències està molt bé, però que sempre és millor camí el de tornar a casa i desenvolupar-se com a professional rodejat dels qui més estimes; necessitat de recrear el model educatiu millorant el seu pla d’estudis; gran importància de l’amistat en aquesta etapa del cicle vital; i un munt de missatges positius i plens d’esperança de futur.
M'agradaria que tots poguessiu veure aquest documental i que comentessiu les vostres conclusions i que penseu al respecte. Podeu visitar la pàgina web del vídeo perquà val la pena.
Una vegada visualitzat el documental penseu en les següents qüestions: ¿Què vols fer amb la teua vida? ¿A què aspires? ¿Què és el que et fa feliç?

Judith Collado.

2 comentarios:

  1. Judith!!!!!!!! M'encata, crec que necessitme més posts com aquest. No només els joves sinó també la societat en la seua totalitat. Pertanyem a un grup de joves actius, res de generació perduda, per tant, cal moure el món amb xicotets detalls...

    ResponElimina

Vuestros comentarios alimentan el blog, así que ¡no os cortéis!

 
JOVES LITERARIS © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions