AGENDA LITERÀRIA

dilluns, 16 de novembre del 2015


L'autor de la novel·la: VERSIA, EL VIAJE  ens acompanyarà en una tertúlia literària al CJ.Barranquet (en un dels dies entre el 26 de decembre i el 6 de gener, per a concretar) literària sobre la seua obra, que podrem adquirir a través d'un correu electrònic, format pdf, o bé, comprar-la a qualsevol llibreria i l'autor el signarà!
VERSIA, EL VIAJE
versia vicent magraner SINOPSI:

Es necesario erradicar todo rastro de luz.» Esas son las amenazadoras palabras de Kuolfra, hijo del rey Thankuol de Lunaterra a las puertas de Crisoloro, la capital de Mundoterra. Encabeza un terrible ejército de hombres lobo dispuestos a arrasarla hasta los cimientos solo por venganza. El paladín Glornik, el desertor de su patria, lo sabe; es consciente de que esa tragedia podía haberse evitado. ¿Podrá salvar a la ciudad que le ha dado cobijo durante los últimos cuatro años, al rey Travius y a su joven y hermosa hija, la princesa Landariel…?
La épica aventura de Glornik nos sumerge desde las primeras páginas en Versia y sus cuatro territorios, donde conoceremos a reyes, princesas, paladines, hombres lobo y a criaturas mucho más poderosas que los magos y hechiceros de Versia. Descúbrelos a todos, únete al destino de Glornik en este fantástico y extraordinario viaje por Versia.  



Vicent MagranerEl seu autor, Vicent Magraner, va nàixer a Simat de la Valldigna, enamorat de la fantasia i de la poesia, va passar la majoria del seu temps en la creació d'un món el nom del qual és VERSIA, basat als ideals, la gent i els valors que la terra d'on és l'autor, li ha mostrat. A més, és l'autor de tres blogs amb èxit. VERSIA és la seua primera novel·la. El primer dels seus grans projectes literaris.
SI VOLS PARTICIPAR A L'ACTIVITAT, PER FAVOR, MANA UN CORREU A: jovesliteraris@gmail.com





0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Vuestros comentarios alimentan el blog, así que ¡no os cortéis!

 
JOVES LITERARIS © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions