Escrits propis- Cova Soler

diumenge, 22 de novembre del 2015

Paraules. Paraules plenes. Paraules buides. Paraules per estimar. Paraules per odiar i paraules odiades. Paraules de cor. Paraules dites perquè si. Paraules alegres. Paraules tristes. Paraules que fan feliç. Paraules que te fan feliç. Paraules que t'arriben al cor. Paraules que reboten dins el teu cap. Paraules mai dites, només pensades. Paraules simples. Paraules complexes. Paraules que ho podrien canviar tot. Paraules que no canvien res. Paraules que te fan fort i d'altres que te fan allò més dèbil. Paraules sense significat i paraules que signifiquen tot. Paraules que surten per sa boca. Paraules que s'entenen amb simples mirades. Paraules per recordar. Paraules que preferiríem oblidar. Paraules que han provocat una revolució, la de tot un poble, o la que es forma davall del pit al sentir-les. Paraules que ho valen tot. Paraules que son moments. Paraules que conten records. Paraules.

1 comentarios:

  1. Cova, sense dubte, el poder de la paraula no té limits. El teu escrit ho reflecteix a la perfecció. És més, davall el meu punt de vista, és la definició exacta de com, una simple paraula, pot fer tant... i tant... i tant... ENHORABONA!

    ResponElimina

Vuestros comentarios alimentan el blog, así que ¡no os cortéis!

 
JOVES LITERARIS © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions